Tre kvinnor som kör sitt eget race i modedjungeln

Sanna Bråding

Sanna Bråding är en kvinna som är en mångsysslerska av rang. Hon har både skådespelat i tv-serien Tre kronor som flickan Tanja men också i Lucas Moodyssons väldigt uppmärksammade film Ett hål i mitt hjärta. Dessutom har hon varit programledare för stora produktioner som Idol och Grammisgalan. Sanna har också sedan många år arbetat inom radio och har bland annat gjort programmen Ketchup och Sommartoppen.
Sanna har under många år blivit kritiserad för att klä sig fult och excentriskt. Sanna älskar stora utmärkande örhängen, knalliga färger, djurmönster och hattar i alla dess former. Under tiden som programledare för idol så fick hon extra stylisthjälp för att de tyckte att hon med sin klädstil stack ut för mycket. Sanna älskar att mixa saker som vanligtvis inte brukar mixas och att blanda stilar som Street, Hip hop, Kitsch, Rock och 80-tal. Allt är liksom tillåtet i Sannas värld och det ju jättehärligt, det är så man ska göra nämligen klä sig i de kläder som du trivs i och tycker är snygga.

Lady Gaga

Den amerikanska sångerskan Lady Gaga föddes som Stefani Joanne Angelina Germanotta 1986 i New York. Där är hon också uppvuxen i en Amerikansk-Italiensk. Hennes artistnamn kommer från Queens mycket kända låt Radio Ga Ga. Hon har gett ut flera hitlåtar bl. a Just Dance, Pokerface, Alejandro och Bad Romance.

Men det var inte endast hennes musik som väckte fansens intresse, det var också hennes sätt att klä sig. Gaga är förmodligen den mest utstickande artist som finns i dag. Hon är som en Kameleont som ena dagen klär sig och sminkar sig som en klassisk filmstjärna och andra dagen som kommer hon i en klänning av köttslamsor. Lady Gaga har förklarat sin klädstil som en konstform och hon stänger inga dörrar för hur man får eller inte får klä sig. Ibland så orsakar hennes klädval rabalder, särskilt den gången som hon kom endast iklädd köttslamsor men också de gångerna då hon i princip varit helt naken framför sina fans.

Gwen Stefani

Gwen Stefani föddes 1969 i Kalifonien och är i dag 45 år gammal. Hon är sångerska i bandet No doubt sedan 1986 men driver också sina egna klädmärken L.A.M.B och Harajuko Lovers. 1996 så träffade hon gruppen Bushs sångare Gavin Rossdale som hon har sönerna Kingston (2006), Zuma (2008) och Apollo (2014) med. Paret ansökte dock om skilsmässa i augusti 2015. Med No Doubt så har hon gjort hitlåtar som Dont Speak.

Gwen har en stil som innefattar att hon älskar att sticka ut. Hennes signum är ett par läppar i knallrött men ibland även i stark rosa. Gwen är också känd för att ha udda solglasögon och hon lär ha en gedigen samling. Annars så blandar Gwen olika stilar, mönster och färg i en härlig blandning. Oftast så ses hon i kläder med Grafiska mönster eller med kläder som ger stor kontrast. Hon låser sig inte i en stil utan gillar.